ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Το Blog μας

Jewelry trends που θα θέλετε να φορέσετε

Λατρεύω τα κοσμήματα και πάντοτε μου άρεσε να εξερευνώ και να κάνω λίστες με τις καινούριες τάσεις, προσπαθώντας να βρω τρόπο να τις προσαρμόσω στο δικό μου προσωπικό στυλ. Κάθε καινούρια τάση δεν ταιριάζει απαραίτητα σε όλους. Οι  τάσεις έρχονται και φεύγουν και δε θα θέλατε να επενδύσετε σε κάποιο κόσμημα που θα “ξεπεραστεί” πολύ γρήγορα. Πιστεύω πως το κλειδί είναι να δοκιμάσετε πρώτα κάποια δημοφιλή στυλ κοσμημάτων και στη συνέχεια, αν σας αρέσει κάποιο από αυτά, να το αναμίξετε με το δικό σας προσωπικό στυλ. Πιο κάτω θα δείτε μία λίστα με τις τρέχουσες τάσεις κοσμημάτων που θεωρώ “ασφαλή” επιλογή για να δοκιμάσετε και που θα έχει διάρκεια. Βάλτε τη δική σας πινελιά και κάντε το κομμάτι σας κλασικό και διαχρονικό.

Read more
Συμβουλές
875 views

Πώς να φροντίσετε τα ασημένια σας κοσμήματα

Τα ασημένια κοσμήματα είναι αγαπημένο αξεσουάρ όλων των γυναικών. Αν όμως δεν τα φροντίσουμε σωστά, μπορούν να εμφανίσουν θαμπά σημεία ή αποχρωματισμούς, σε βάθος χρόνου. Το ασήμι αντιδρά με το περιβάλλον του και τα διάφορα χημικά με τα οποία έρχεται σε επαφή και αυτό είναι φυσιολογικό. Δε σημαίνει πάντα πως το ασήμι δεν είναι καλής ποιότητας.  Για να είστε σίγουροι πως τα ασημένια σας κοσμήματα θα δείχνουν πάντα καινούρια, ας μάθουμε μερικούς τρόπους φροντίδας τους.

Read more
Συμβουλές
701 views

Τι θα βρείτε στο κατάστημά μας

Στο Tesoro εκτός από την μεγάλη ποικιλία μοναδικών ασημένιων και χρυσών κοσμημάτων και ρολογιών, θα βρείτε ασημένια και κεραμικά είδη διακόσμησης, εξαιρετικής αισθητικής, δώρα για νεογέννητα, αλλά και για κάθε γούστο. 

Read more
Συμβουλές
874 views
Follow us
on instagram
Σχετικά με εμάς
Δεκαετίες εμπειρίας στη διάθεσή σας

Από ένα μικρό μαγαζί σε μία περιφερειακή πόλη, σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που εξυπηρετεί σε όλο τον κόσμο.

Είμαστε πάντα κοντά σας με προϊόντα που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας και θα σας λύσουν τα χέρια σε κάθε περίσταση.

Από το ραντεβού, έως τον γάμο και από το εργένικο μοντέρνο διαμέρισμα, στο κλασικό σπίτι, είμαστε δίπλα σας με προτάσεις που θα σας εντυπωσιάσουν!

Παραγγελίες
Προϊόντα
Κριτικές
Ειδικές παραγγελίες
Product added to wishlist
Product added to compare.